Szolgáltatások

 

 

Sminktetoválás

 

A permanent make-up smink, amely soha nem mosódik el. Strandon, sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor és az intim pillanatokban is tökéletes marad. A sminktetoválás a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes megjelenést, napi időráfordítás nélkül.
A permanent make-up feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, a szem a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele, az arc karakteréhez leginkább illeszkedő forma kiválasztásával, a bőr tónusához igazodó színekkel. Mi elkészítjük, amit nem rajzolt meg a természet vagy elmosott az idő.

Kinek ajánljuk a sminktetoválást?

Mindenkinek, aki nem tudja vagy, nem szereti magát sminkelni, vagy szeretne megszabadulni az időigényes sminkelés napi rutinjától.
Mindenkinek, aki nem szereti, ha a nap során elkenődik a sminkje, egész nap során kifogástalan sminket szeretne.
Mindenkinek, aki az intim pillanatokban, és rögtön ébredés után is tökéletes megjelenésre vágyik.
Mindenkinek, aki sport közben is a legelőnyösebb arcát szeretné mutatni.
Bárkinek arca esztétikai hibáinak korrigálásra (hiányos, előnytelen formájú vagy aszimmetrikus szemöldök, aszimmetrikus, túl keskeny, túl vastag, kontúr nélküli vagy túl világos ajkak, szomorú formájú, túl keskeny vagy túl kerek szem…)
Bárkinek arca előnyös oldalainak hangsúlyozására.
Bárkinek, aki újra szeretné rajzolni arcának idő által elmosott kontúrjait.

    • Szemöldök (hiányos, ritka, előnytelen formájú, aszimmetria korrigálása…)
    • Szemhéj (szempillák kiemelése, sűrítése, szép formájú szem hangsúlyozása, keskeny szem optikai nagyobbítása, "szomorú" szem vidámítása…)
    • Száj (aszimmetria eltüntetése, kontúr nélküli száj kontúrozása, halvány hangsúlytalan száj színének élénkítése, szájnagyobbítás, kicsinyítés…)
    • Szépségpötty
    • Kisebb motívumok testszerte