Szolgáltatások

 

 

Hyaluronsavas kezelés

 

Szép bor

 

A FIATALSÁG "INJEKCIÓJA" - HYALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS
Minden bőrtípusra, a 30 év felettieknek, ráncos, száraz, rugalmasságát és feszességét vesztett, valamint érzékeny bőrre és az öregség látható jeleire
.
A hármas hatású hyaluronsav mikroszférák lazítják a mimikai izmokat, belülről feltöltik a ráncokat és regenárálják a bőrt, visszaállítják egészséges, ragyogó állapotát.A FIATALSÁG "INJEKCIÓJA" kezelés természetes és biztonságos még a legérzékenyebb bőrűek számára is. Dermatológiailag tesztelt. A ráncképződés első fázisa- a mimikai ráncok kialakulása az érzelmek kifejezése során, az izmok természetes összehúzódásától. Idővel a mimikai vonalak átalakulnak az első statikai ráncokba.
   
HATÁS

  • intenzív hosszan tartó hidratálás
  • javítja az arc természetes kontúrjait
  • kisimítja a bőrfelszíni ráncokat
  • növeli a bőr rugalmasságát és feszességét
  • ragyogóvá teszi láthatóan megújítja a bőrt, ezáltal javul a szerkezete és megjelenése

Alkalmazása: 4-6 kezelés hetente egy alkalommal


HYALURONSAV- MI EZ?


A hyaluronsav az egyik legjobb és leghatékonyabb hidratáló és ráncfeltöltő összetevő a modern kozmetológiában. Az ember szervezetében is jelen lévő komponensnek nincs toxikus hatása, nem vált ki érzékenységet vagy irritációt. Nedvességmegkötő képességének köszönhetően természetes filmréteget képez, amely szerepet játszik a bőr védelmi rendszerének felépítésében a kiszáradás, a baktériumok és a vegyi anyagok káros hatásaival szemben. Hatékony antioxidáns, amely növeli a bőr rugalmasságát és feszességét. A hyaluronsav, mint összetartó anyag, megköti a nedvességet és növeli a bőr teltségét.

HYALURONSAV MIKROSZFÉRA- MI EZ ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?


A hyaluronsav mikroszférák segítenek feltölteni a bőr külső rétegét. A hyaluronsav részecskéket biotechnológiai módszerrel dehidratálják, ezáltal könnyebben jutnak be a bőr felsőbb rétegeibe, ahol azonnal 30-szorosára növekszenek és megkötve a nedvességet belülről töltik ki a bőr külső rétegét. Tesztek bizonyítják, hogy a ráncfeltöltés az applikációt követően már 1 órán belül tapasztalható.


1. Ráncok a hyaluronsav mikroszférák felvitele előtt
2. Ráncok a hyaluronsav mikroszférák felvitele után


Hyaluron