Szolgáltatások

 

 

Bioplazma kezelés

 

Bioplazma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GIGI Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer az alábbi problémákra:
ráncok, tág pórusok, laza tónus,
dehidratáltság, pigmentációk, fakó,
sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság, akne és mitesszer.
Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, szmog, életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások.
Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, hosszabb regeneráló kényeztető kezelést vagy kezelési kúrát. A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába. Ezeket a hatóanyagokat a BiotechMarine a világ legnagyobb tengerbiológiai, kutató laboratóriuma fejlesztette ki.
 Algológusok, mérnökök, bőrgyógyászok, molekuláris biológusok vesznek részt az új hatóanyagok kifejlesztésében. A már kifejlesztett hatóanyagokat vagy algákból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumaikban, vagy folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes nyílt tenger szakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő

BIOPLAZMA KEZELÉS
BIOPLAZMA Hatásai a Bőrre
Az algákban lévő hatóanyagokat, tiszta energiának is nevezik, amelyek növelik a bőr nedvesség megkötő képességét, felduzzasztják a kollagén és elasztin rostokat. Omega zsírsavak kijavítják és védik a sejtmembránokat, táplálják a bőrt. Antioxidánsai semlegesítik a szabadgyököt és védik a bőrt az öregedés jeleitől. A magas MMF-tengeri hidratáló faktor-tartalmának köszönhetően mélyen és tartósan hidratálják és feszesítik a bőrt. Csökkenti a pattanásokat kiváltó baktériumok számát, hormonális okból kialakult túlzott faggyútermelést, ezáltal csökken a bőr olajos csillogása és a pórusok mérete.

 

Az 5 különleges alga kivonat:

Sahel Scenedesmus
Ezt a hatóanyagot tiszta energiának is nevezik, serkenti az élettani biokémiai folyamatokat és a sejtek regenerálódását. Növeli a bőr nedvesség tartalmát és nedvesség megkötő képességét. Semlegesíti a szabad gyököket így akadályozva a sejtek DNS-károsodását. Felerősíti a sejtlégzés hatékonyságát, a bőr természetes védekező képességét. Nyugtatja a bőrt, csillapítja az irritációt, a bőrpírt.
 
Chondrus Cripsus
Természetes feltöltőnek is hívják.  Feltölti nedvességgel nem csak az epidermiszt, hanem a mélyebb területeket is, felduzzasztja a kollagén és elasztin rostokat
. Azonban nem csak beviszi ezt a nedvességet, hanem meg is tartja azt. Emellett azonnal nyugtatja, hűsíti a bőrt. 
Alaria Esculenta 
Omega zsírsavjai kijavítják és védik a sejtmembránokat, táplálják a bőrt. Antioxidánsai semlegesítik a szabadgyököketKollagenáz blokkoló tartalma védi a rugalmas rostokat, miközben többi hatóanyaga ösztönzi a kollagén szintézis. Az Alaria kivonat elősegíti a hialuronsav szintézist, miközben felerősíti a sejtlégzést és a sejtek közötti energiaáramlást.
Laminaria 
Antibakteriális hatásának köszönhetően csökkenti a pattanást és mitesszert kiváltó baktériumok számát. 5-alfa reduktáz enzimgátló megakadályozza a tesztoszteron átalakulást, így gátolva a hormonális okokból kialakult túlzott és megváltozott összetételű faggyútermelést. Ezek által csökken a bőr olajos csillogása és a pórusok mérete.
Codium Tomentosum 
Magas MMF tartalmának (Marine Moisturizing Factor) magyarul: tengeri hidratáló faktor tartalmának köszönhetően mélyen és tartósan hidratálja a bőrtAlfa-hidroxisav tartalma elősegíti a bőr megújulást. Szalicilsav tartalma csökkenti a gyulladásokat.

                                 NÖVÉNYI ŐSSEJTES KEZELÉS

Recovery egy gyógyászati terméksor, melyben a termékek mindegyike parabénmentes, 100% allergénmentes parfümmel illatosított, hipoallergén.  Magas növényi őssejt tartalmú, intenzíven ránctalanító, fiatalító luxus készítmény, antiallergén és nyugtató hatóanyagokkal dúsítva. Kifejezetten ajánlott a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, napfénykárosodott bőrök ápolására, illetve a kiegyensúlyozatlan étrend (diéta) okozta bőrhibák orvoslására és minden vendég bőrfiatalítására.. Különleges összetevői felerősítik a bőr védekezőképességét és helyreállítják egészséges működését.

Főbb hatóanyagai:
PhytoCeliTecTM Malus Domestica
Egy különleges svájci almafajtából kinyert őssejtek liposzómákba zárva. Az elvégzett kutatások azt bizonyították, hogy az alma őssejtjeiből nyert kivonat 92%-al serkenti az emberi őssejtek termelődését. A növényi őssejtek új életerővel töltik fel bőrünket, új egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrfelület megújul, a ráncok feltöltődnek. Az alma őssejtjei megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják fiatalos feszességét és ragyogását. A bőr ellenállóvá válik a környezeti hatásokkal szemben, a sejtek élettartama megnövekszik.
Butterbur kivonat
Intenzíven nyugtató és az allergiás tüneteket enyhítő hatású hatóanyag.
Speciális édesgyökér kivonat:
Gyulladás-és bőrpír csökkentő hatóanyag.
Biodyes® TRF®
Speciális élesztőkivonat nyugtató, gyulladás – és irritáció gátló hatással bír. Mélyen hidratálja a bőrt, segíti a hialuronsav megkötését, csökkenti a ráncok mélységét, intenzív collagen felépítő mechanizmusok beindításával.

Látványos feszesítő hatás